• Dennis
  • 0

Samsung gaat drie maanden lang ‘niet goed, geld terug’ bij aanschaf van de Samsung Galaxy S8 garanderen. Dat zeggen bronnen rondom de Zuid-Koreaanse fabrikant. De fabrikant zou dit doen, na het debacle met de Samsung Galaxy Note 7.

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus worden volgende week woensdag, 29 maart, geïntroduceerd tijdens een persmoment in New York. Samsung heeft het volste vertrouwen in haar nieuwe producten en wil daarom de kwaliteit garanderen. Valt het product tegen, dan krijgt de klant haar geld terug, zo blijkt uit geruchten.

Agressieve marketingcampagne voor Samsung Galaxy S8

Samsung zou een van de meest agressieve marketingcampagnes ooit willen handhaven voor haar nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus. De modellen worden waarschijnlijk volgende week gepresenteerd. Volgens de Koreaanse website The Investor zou Samsung tot drie maanden geld teruggeven, als de nieuwe toestellen niet naar wens zijn.

Op die manier wil het bedrijf proberen het vertrouwen van de consument in het merk terug te winnen. Door problemen met de Samsung Galaxy Note 7 heeft Samsung op smartphonegebied een behoorlijke deuk in het imago opgelopen.

Om diezelfde reden worden de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus later aangekondigd dan gebruikelijk. Samsung wil honderd procent zeker weten dat de toestellen aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarmee moet een nieuw fiasco zoals vorig jaar bij de Note 7 worden gemeden.

Geen nieuwe incidenten meer

Samsung zet alles op alles om geen nieuwe incidenten met de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus mee te maken. Om die reden zou het bedrijf geld teruggeven bij beide toestellen. Kopers kunnen de smartphone dan drie maanden lang testen. Bevalt de smartphone om welke reden dan ook niet, dan kunnen consumenten de smartphones terugbrengen binnen drie maanden. Klanten krijgen dan het aankoopbedrag terug.

Of Samsung echt de stap zal zetten, is nog de vraag. Momenteel baseert The Investor zich alleen maar op geruchten. Welke stappen het bedrijf echt zal zetten, zal mogelijk volgende week duidelijk worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...