Samsung heeft inmiddels al ruim 5 miljoen Samsung Galaxy S7-telefoons geproduceerd. De smartphonefabrikant zou van plan zijn de nieuwe lijn begin volgend jaar uit te brengen. Samsung heeft de komst van de nieuwe toestellen nog niet bevestigd, maar er zijn inmiddels veel signalen dat de Koreaanse fabrikant het toestel op zondag 21 februari wil presenteren. 

Waarschijnlijk komt de Galaxy S7 in twee verschillende uitvoeringen: het toestel met een plat scherm van 5,2 inch en een toestel met een gebogen scherm die 5,5 inch groot is.

Samsung Galaxy S7

Productie
Volgens verschillende bronnen is Samsung al druk bezig met de productie van beide toestellen. Waarschijnlijk brengt Samsung het toestel op zondag 21 februari 2016 uit, maar het is nog niet bekend wanneer de toestellen precies in de winkels komen te liggen.

Uit cijfers blijkt dat de fabrikant inmiddels zo’n 3,3 miljoen Samsung Galaxy S7-smartphones met een plat scherm heeft geproduceerd. De Samsung Galaxy S7 krijgt ook een Edge-variant, met gebogen scherm. Dat toestel is inmiddels 1,6 miljoen keer geproduceerd. Samsung probeert daarmee aan de verwachte grote vraag naar het toestel te voldoen. Eerder presenteerde het Koreaanse bedrijf al de processoren die voor de S7 gebruikt moeten worden, de eigen Exynos 8 chipset en de Snapdragon 820 chipset.

Verhouding
Overigens zegt de huidige productie van de telefoons niets over de toekomstige productie. In het verleden is gebleken dat zowel de ‘normale’ variant als de Edge-variant evengoed verkocht werd. Daarom beslist Samsung pas na de introductie van de toestellen hoeveel toestellen er van beide uitvoeringen geproduceerd moeten worden.

Het regent al een tijdje geruchten rondom de Samsung Galaxy S7. Sinds augustus 2015 is er bijna wekelijks een gerucht over de nieuwe Samsung Galaxy S7. De nieuwste geruchten zeggen dat Samsung op het punt zou staan om maar liefst vier verschillende varianten uit te brengen.

Samsung-liefhebbers zitten nog even in spanning. Toen de Samsung Galaxy S6 uitkwam, bleek dat de fabrikant ervoor gekozen had het MicroSD-slot te verwijderen. Dat kwam de fabrikant op veel kritiek te staan. Sommige berichten zeggen nu dat het slot weer terugkomt in de Samsung Galaxy S7-serie, andere bronnen spreken dat tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *