• Dennis
  • 0

Samsung zal op 21 februari de nieuwe Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge aan het grote publiek presenteren. De fabrikant heeft vandaag een video uitgebracht waarin de introductie wordt aangekondigd.

Er gingen al langer geruchten over die datum, maar Samsung heeft de datum nu zelf bevestigd, precies drie weken voor de verwachte introductiedatum.

Samsung Galaxy S7 Render

Datum
De datum is een logische datum, want het is de zondagavond voordat in Barcelona het het Mobile World Congress 2016 plaatsvindt. Tijdens de presentatie zal Samsung de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge uit de doeken doen.

Samsung heeft de video de hashtag #TheNextGalaxy meegegeven. Samsung verwijst niet alleen naar de nieuwe smartphones, maar ook de Samsung Gear VR, de virtual reality- bril, krijgt aandacht. Het is mogelijk dat Samsung geheel Virtual Reality zal gaan doen. Het is ook mogelijk dat Virtual Reality en de nieuwe smartphones iets met elkaar te maken hebben.

Lekken
Eerder lekten de eerste afbeeldingen van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge al uit. Evan Blass publiceerde renders van de nieuwe telefoons. Blass staat bekend om zijn goede track record, waardoor de renders zeer geloofwaardig zijn.

Zo ongeveer alle specificaties over de nieuwe toestellen zijn al uitgelekt en zullen door Samsung op 21 februari mogelijk bevestigd worden. We weten dan ook of Samsung het MicroSD-slot weer terugplaatst. Bij het verschijnen van de Galaxy 6-familie kreeg het bedrijf veel kritiek op het verdwijnen van die uitbreiding. Evan Blass beweert dat Samsung daarom het slot weer in zal bouwen, waarmee het geheugen uitgebreid kan worden tot 200 gigabyte.

MWC
De aankondiging van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal plaatsvinden op zondag 21 februari in Barcelona. Dat is precies één dag voordat het Mobile World Congress weer van start gaat. Veel fabrikanten gebruiken dat evenement om nieuwe producten aan te kondigen.

Prijzen en beschikbaarheid
Over de prijzen is nog niets bekend. Mogelijk komen de telefoons in maart al in de winkel te liggen. De beschikbare kleuren zijn mogelijk wit, zwart en goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...