• Dennis
  • 0

Samsung heeft een teaser op Twitter gezet, waaruit duidelijk wordt dat het bedrijf binnenkort de nieuwe Exynos 9 processor wil introduceren. Dat ligt in de lijn der verwachting, want mogelijk gebruikt de fabrikant de processor bij een deel van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus-toestellen.

In principe wil Samsung met de Exynos 9 processor een tegenhanger van de Qualcomm Snapdragon 835-processor introduceren. Die processor wordt in een ander deel van de Samsung Galaxy S8-toestellen gebruikt.

Exynos 9 op MWC

Het is zeer goed mogelijk dat Samsung de processor wil introduceren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Dat congres opent aanstaande maandag haar deuren. Mogelijk wil Samsung de processor op zondag of maandag presenteren. In ieder geval zal het bedrijf nog niet de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus introduceren. Daarvoor heeft Samsung meer tijd nodig.

Voor de introductie van de toestellen is een latere, grote internationale persconferentie geplant. Het is wel duidelijk dat Samsung de introductie van de processor tijdens het MWC wil doen. Er is inmiddels een teaser op Twitter verschenen waarin het bedrijf de aankondiging bevestigt.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus komen later

De beide smartphones komen op een later moment. Dat komt door de problemen met de Galaxy Note 7. De fabrikant wil nu zeker weten dat het niet opnieuw een grote, dure fout maakt. Daarom komt Samsung nu met andere producten tijdens het MWC. Zo wordt mogelijk de Samsung Galaxy Tab S3 geïntroduceerd. Daarnaast verschijnt waarschijnlijk de Samsung Galaxy Xcover 4.

De Exynos 9 processor wordt gebruikt in een deel van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus-toestellen. De andere toestellen krijgen een Qualcomm Snapdragon 835 processor. Mogelijk krijgen we in Europa de toestellen met Exynos-processor. Het is niet nieuw dat dat gebeurt. Vrijwel ieder jaar komt Samsung met twee verschillende modellen uit. Op gebied van specificaties doen de processoren niet van elkaar onder. De toestellen worden mogelijk op 29 maart in New York gepresenteerd en zullen mogelijk in april in de winkels verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...