De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge liggen nog maar net in de winkel, of Samsung brengt er alweer een update voor uit. Vorige week gingen de toestellen officieel in de verkoop, maar vlak voor die release kwam Samsung met een update naar buiten.

Iedereen die het nieuwe toestel al bezit of binnenkort aanschaft, krijgt meteen een melding dat de smartphone moet worden bijgewerkt. Het gaat om een verplichte, kritische update. Met de update moeten er wat problemen verholpen worden die zich voordoen op de Samsung Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge

Kleine update

Hoewel het hier om een kritische update gaat, is de update relatief klein. De update is nog geen 4 MB groot, waardoor we op kunnen maken dat het hier waarschijnlijk om een kleine aanpassing in de software gaat.

Samsung is vrij geheimzinnig over de update en geeft weinig details vrij. Het enige wat de Koreaanse fabrikant erover kwijt wil, is dat de update alleen beschikbaar is voor de Samsung Galaxy S7 Edge en dat de update een probleem met het Edge-scherm oplost. Samsung zegt dat het belangrijk is de update binnen te halen, omdat de update cruciaal is om te voorkomen dat er problemen met het scherm optreden bij het gebruik ervan.

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat Samsung kort voor de release nog een belangrijke update uitbrengt. De updates verhelpen meestal de laatste problemen en bugs die zich voordoen vlak voor de release. Vorig jaar bracht Samsung ook al kort voor de start van de verkoop een update uit voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge zijn sinds 11 maart in ons land te koop. De Samsung Galaxy S7 kost 699 euro, de Edge-variant kost 799 euro. Bij het opstarten van de Samsung Galaxy S7 Edge ontvangt de gebruiker meteen een update die problemen met het Edge-scherm moeten voorkomen en oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *