• Dennis
  • 0

Samsung wil mogelijk volgende week een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S7 op de markt brengen. Het wordt de zevende kleur voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Uit geruchten blijkt dat het mogelijk gaat om de zogenaamde ‘Glossy Black’ uitvoering, gezien daar nu foto’s van zijn opgedoken.

Begin deze maand onthulde Samsung nog de zesde kleur voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, ‘Coral Blue’. Eerder deze week doken er al geruchten op dat Samsung aan een Glossy Black kleur zou werken, in navolging van Apple.

Galaxy S7 Glossy Black

Galaxy S7 Glossy Black

Glossy Black moet het antwoord zijn op Apple’s ‘Jet Black’-variant van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Apple introduceerde die kleur dit jaar voor het eerst en het bleek een schot in de roos. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus in Jet Black blijken erg goed te verkopen.

Samsung komt nu met een eigen variant voor de Galaxy S7. Aanvankelijk zou het bedrijf met de kleur ‘Onyx Black’ op de markt komen. De kleur zou alleen beschikbaar komen voor de Samsung Galaxy Note 7, maar na de aanhoudende batterijproblemen werd dat toestel van de markt gehaald. Daarmee verdween de kleur Onyx Black ook weer van het toneel.

Focus op Galaxy S7

Samsung lijkt de focus nu vooral te leggen op het ontwikkelen van nieuwe kleuren voor een reeds bestaand product: de Galaxy S7. Uit China zijn foto’s gelekt waarop de te zien is dat Samsung een Glossy Black kleur in ontwikkeling heeft. Als de foto’s echt zijn, is dit het bewijs dat de geruchten rondom de komst van de kleur kloppen.

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn inmiddels al negen maanden oud, maar toch wil de fabrikant consumenten ervan overtuigen een van beide toestellen aan te schaffen. Samsung had eigenlijk al zijn kaarten gezegd op de Samsung Galaxy Note 7, maar dat toestel bleek brandgevaarlijk of in sommige gevallen te ontploffen. Daarom moest het bedrijf het toestel terughalen en heeft het bedrijf de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge als verkoophit. Het bedrijf moet ook tijdens de feestdagen weten te verkopen, dus kwam Samsung met een nieuwe kleur. Dat heeft Samsung jaren geleden al eerder gedaan: toen bracht het ook voortdurend nieuwe kleuren uit. Het bedrijf kan nu niet anders dan de kleuren aan te passen, omdat de levenscyclus op die manier verlengd wordt.

Naar verwachting werkt het bedrijf ook aan de Samsung Galaxy S8, maar zullen we die niet eerder dan in april of de zomer van volgend jaar zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...