• Dennis
  • 0

De Samsung Galaxy S8, de opvolger van de Galaxy S7 is nog niet eens aangekondigd, maar er komt steeds meer informatie over het aankomende toestel naar buiten. Eerder deze week werden de namen van de nieuwe toestellen al bekend.

Beide toestellen krijgen een gebogen scherm. Een ‘plat’ model is dus niet meer verkrijgbaar. Om die reden verdwijnt de naam ‘Edge’ en gaan de smartphones Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Edge heten. Nu is bekend dat Samsung maar liefst 60 miljoen van deze toestellen wil verkopen.

60 miljoen verkopen

Samsung wil zoveel mogelijk consumenten het debacle met de Samsung Galaxy Note 7 doen vergeten. Daarom is het bedrijf bezig met een introductie van de Samsung Galaxy S8-familie. Het bedrijf doet er iets langer dan normaal over om de smartphones te ontwikkelen.

Volgens bronnen rondom het bedrijf wil Samsung mogelijk 60 miljoen toestellen gaan verkopen. Daarvan moeten er tenminste 55 miljoen dit jaar nog verkocht worden. Daarmee is duidelijk dat het bedrijf behoorlijk hoge verwachtingen van het toestel heeft. Gedurende de hele levensduur moeten er zo’n 60 miljoen toestellen worden verkocht, zo schrijft The Investor.

Het verkoopdoel van de nieuwe toestellen is aanzienlijk optimistisch. Het doel ligt hoger dan de doelen van ieder ander toestel dat Samsung ooit geïntroduceerd heeft. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kregen bijvoorbeeld een verkoopdoelstelling van 48 miljoen stuks, die verwachting lag bij de Galaxy S6-familie op 45 miljoen.

Eind dit jaar moeten er 55 miljoen smartphones van de Samsung Galaxy S8 familie over de toonbank zijn gegaan. In totaal moeten dat er 60 miljoen zijn, zolang de smartphone beschikbaar is. Het is maar de vraag of Samsung die doelstelling gaat halen.

Introductie Samsung Galaxy S8

Samsung heeft namelijk te maken met een late release. In vergelijking met vorig jaar worden de toestellen een maand later gereleaset. Anderhalve maand later dan vorig jaar komen de toestellen in de winkels te liggen. Dit betekent dat de Galaxy S8 mogelijk in maart in New York wordt gepresenteerd. Daarna zullen de toestellen halverwege april in de winkels te koop komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...