Sim only abonnementen bestaan er in alle soorten en maten. Dat is ook niet zo gek: er zijn vele tientallen bedrijven op de Nederlandse markt actief die hun diensten in deze sector aanbieden. Het is daarom wel belangrijk om de verschillende aanbieders te vergelijken, zodat u hoe dan ook de goedkoopste providers kiest. Zeker omdat u in veel gevallen voor langere tijd aan een abonnement vastzit.

Een online vergelijker is dan het ideale middel om de voor- en nadelen mee af te wegen. Mobielvergelijken.nl springt in dit gat. Op welke factoren wordt vergeleken en op welke zaken gelet moet worden voor een zo’n voordelig mogelijk aanbod, wordt hieronder verder besproken.

Looptijd

Een van de belangrijkste vragen bij een abonnement is de lengte ervan. Dit is belangrijk omdat het vaak een groot deel van de prijs verklaart. Hoe langer de looptijd, des te lager de prijs uiteindelijk. De provider is er immers zeker van dat hij voor een bepaalde periode een betalende klant aan u heeft.

Internetsnelheid

Een tweede factor is de snelheid van het aangeboden internet: je kunt wel over genoeg megabytes beschikken om het een en ander te doen, als de internetsnelheid niet toereikend is, wordt een dergelijk pakket al snel minder waard. Gelukkig bieden vrijwel alle providers tegenwoordig 3G en soms zelfs hoger aan.

Aanbod

Het klinkt als een open deur, maar naast de internetsnelheid en de looptijd van het abonnement is het aanbod in de vorm van beschikbare megabytes, sms’jes en belminuten natuurlijk essentieel om een goed abonnement af te kunnen sluiten. Daarom zal bekeken moeten worden of het aanbod in verhouding is met de prijs en of het wellicht ergens anders niet goedkoper is.

Mobielvergelijken.nl heeft deze dingen in ieder geval al op een rijtje gezet. Het aanbod, de internetsnelheid en de actuele prijs worden overzichtelijk naast elkaar getoond. Bovendien is er een knop aanwezig waarmee het abonnement direct kan worden afgesloten, zonder dat naar het abonnement gezocht moet worden bij de provider zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *