• Dennis
  • 0

In de tweede helft van dit jaar komt de nieuwe Qualcomm Snapdragon 823 chipset uit, die een upgrade moet worden voor de huidige Snapdragon 820 chipset. In de tweede helft van het jaar zal de nieuwe chipset het levenslicht zien. De nieuwe chip is bedoeld voor high-end smartphones. Waarschijnlijk zullen Samsung, LG en Sony gebruikmaken van de nieuwe chip.

Uit nieuwe informatie blijkt dat Qualcomm nog dit jaar een nieuwe chip uit wil brengen. Een Chinese bron biedt meer informatie over de nog uit te brengen chip.

Samsung Galaxy Note 6

Snapdragon 823 chipset

Volgens Chinese bronnen bevat de chipset een 64-bit Kyro quad-core processor met een rekenkracht van maar liefst 2,6 GHz. Daarnaast ondersteunt de chip LPDDR4 geheugen met een maximum van 8 gigabyte. Daarnaast kunnen camera’s aangestuurd worden met een maximale resolutie van 25 megapixel.

De chipset zal mogelijk alleen geïmplementeerd worden door fabrikanten van high-end smartphones. Chinese bronnen zeggen dat onder meer Samsung, LG en Sony bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe toestellen die gebruik zal maken van de nieuwe chipset. Zo zou Samsung werken aan de Samsung Galaxy Note 6. LG zou de chip willen gebruiken in de LG G Flex 3. Voor Sony weten we dat het bedrijf werkt aan een Xperia-smartphone, maar meer is nog niet bekend.

Samsung Galaxy Note 6

Over de komst van de Samsung Galaxy Note 6 zijn de afgelopen tijd al meer speculaties verschenen. Doordat de chip maar liefst 8 gigabyte werkgeheugen ondersteunt, zou de speculatie over de komst van een 6 gigabyte toestel best wel eens kunnen kloppen. De huidige Samsung Galaxy S7 en S7 Edge beschikken nu nog over 4 gigabyte werkgeheugen. Naar verwachting komt de Samsung Galaxy Note 6 in augustus of september uit.

LG G Flex 3

Dat Chinese bronnen spreken over de komst van de LG G Flex 3 is een stuk opmerkelijker. Vorig jaar gingen er geruchten de ronde dat de LG G Flex 2 dit jaar geen opvolger zou krijgen. LG zou nu toch werken aan een smartphone met een gebogen scherm, die mogelijk LG G Flex 3 zou gaan heten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...