Vergelijk gemakkelijk alle toestellen van Sony
Er zijn veel verschillende type Sony telefoons en stuk voor stuk zijn ze bijzonder stijlvol en slank. Ze zien er aantrekkelijk uit en liggen prima in de hand. Bovendien zijn ze niet alleen in standaardkleuren als wit, zwart of zilver te verkrijgen, maar ook in uitgesproken tinten als roze, geel, paars of turquoise. De beschikbare kleuren verschillen per model en als je bijvoorbeeld fan bent van roze is het natuurlijk de moeite waard om te kijken of er een roze Sony telefoon is dat voldoet aan jouw eisen. Daarom kun je via Mobielvergelijken.nl gemakkelijk alle Sony telefoons vergelijken.

Filmen onder water
Maar natuurlijk is het uiterlijk van een mobiele telefoon niet het belangrijkste. Een ander geweldig pluspunt van Sony is dat die tegen een stootje kan. Je hebt krasbestendige en stofbestendige modellen, maar veel types zijn daarnaast tevens waterbestendig. Er zijn zelfs modellen die je onder water kunt gebruiken. Stel je eens voor dat je tijdens je vakantie gaat snorkelen en de prachtige onderwaterwereld kunt filmen in full HD met je eigen mobieltje. Dat maakt het gebruik van een Sony Xperia echt een belevenis.

Prachtige beelden
De foto- en filmkwaliteit van de Sony-telefoons is natuurlijk per toestel verschillend, maar op alle types zit een goede camera. Dat is Sony wel vertrouwd. Het aantal megapixels van de camera kan oplopen tot maar liefst 23 en sommige Xperia’s beschikken daarnaast over groothoeklens. Dat levert prachtige beelden op. Ook zijn er types waarmee je goede selfies kunt maken, doordat de frontcamera 5 megapixels heeft.

Supersnel internet
Internetten is met de Sony Xperia ook geen enkel probleem. Als je het belangrijk vindt dat je supersnel kunt surfen op het web, kies je voor een toestel dat 4G ondersteunt. De keuze daarin is groot.

Lange accuduur
Wat verder heel prettig is aan de Sony Xperia is dat hij een lange accuduur heeft. Het is uiteraard afhankelijk van de intensiteit waarmee je hem gebruikt, maar het mobieltje kan wel twee dagen mee zonder opgeladen te worden. Dat is bij de mobiele telefoons van veel concurrenten wel anders.