• Dennis
  • 0

Sony heeft de Sony Xperia E5 afgeleverd bij de eerste Nederlandse winkels. De Xperia E5 is een smartphone met een opvallende verkoopprijs van slechts 199 euro. Daarmee mikt de fabrikant op een midrange smartphone.

De Sony Xperia E5 is de nieuwste smartphone van Sony. De komende dagen zal de smartphone bij meer winkels verkocht worden. Met dit toestel probeert Sony veel smartphone te leveren, tegen een lage prijs. Dat lukt ook aardig. Zo heeft het toestel een 5 inch groot beeldscherm en een snelle 1,3 GHz quadcore processor van MediaTek. Het toestel is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Eind mei presenteerde Sony de nieuwe smartphone aan het grote publiek en nu komt het toestel dan eindelijk naar Nederland.

Sony Xperia E5

Specificaties Sony Xperia E5

De nieuwe smartphone van Sony is klaar voor het gebruik van 4G-netwerken. Daardoor is de internetverbinding aanzienlijk sneller. Daarnaast heeft het toestel een opslagcapaciteit van 16GB, dat verder is uit te breiden aan de hand van een MicroSD-geheugenkaart tot 200 gigabyte. Onder de motorkap zit de quadcore-chipset van MediaTek, begeleid door 1,5 GB RAM werkgeheugen.

Daarnaast heeft de Sony Xperia E5 twee goede camera’s aan boord. Aan de achterkant van het toestel vinden we een 13 megapixelcamera, ondersteund door de camerasoftware van de fabrikant. De software ondersteunt onder meer autofocus en HDR, waardoor het toestel goede beelden weet te schieten. Aan de voorkant van het toestel vinden we een 5 megapixel frontcamera.

Prijzen en beschikbaarheid

Het toestel weegt in totaal 147 gram en is verkrijgbaar in twee kleuren: in het wit en in het zwart. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat en heeft afmetingen van 144 bij 69 bij 8,2 millimeter. Verver levert Sony de Sony Xperia E5 met het nieuwste besturingssysteem van Google: Android 6.0 Marshmallow.

Het toestel is nu in de eerste winkels te koop. De komende week zal de fabrikant haar nieuwste product ook in andere winkels beschikbaar stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...