• Dennis
  • 0

Het heeft even geduurd, maar de Sony Xperia L1 is eindelijk in Nederland te koop. Het toestel kost in ons land 199 euro. De verkoop van het toestel heeft in Nederland lang op zich laten wachten. De verwachting was dat het toestel twee maanden geleden al in de verkoop zou gaan, maar die verwachting kon Sony niet waarmaken.

Sony levert de Sony Xperia L1 een betaalbare Android smartphone af. Met een prijs van 199 euro gaat het hier om een betaalbare middenmoter.

Sony Xperia L1: het gevecht tussen prijs en kwaliteit

De Sony Xperia L1 is een gevecht van fabrikant Sony tussen de prijs, kwaliteit, functionaliteit en de vormgeving van de nieuwe smartphone. Ondanks het lage prijskaartje beschikt de smartphone over een 5,5 inch beeldscherm met een 720p HD-beeldschermresolutie. Het is meteen duidelijk dat dit een smartphone van Sony is, want we zien rechte lijnen en strakke hoeken.

Specificaties Sony Xperia L1

Deze smartphone heeft een 1,4 GHz quadcore processor van MediaTek. De processor wordt begeleid door 2GB werkgeheugen en 16GB interne opslagcapaciteit. Voorts heeft het toestel een MicroSD-kaartslot, waarmee het opslaggeheugen verder kan worden uitgebreid.

Aan de voorkant vinden we een 5-megapixel camera. Aan de achterzijde vinden we een hoogwaardige 13 megapixelcamera. Sony staat bekend om haar goede camera’s in mobiele telefoons en ook in de Sony Xperia L1 is dat niet anders. Daarnaast wordt dit toestel geleverd met het laatst verschenen besturingssysteem, Android 7.0 Nougat.

Prijzen en beschikbaarheid

De Sony Xperia L1 is sinds deze week in de Nederlandse winkels te vinden. De eerste winkels verkopen het toestel al uit voorraad. Het gaat hier om een aantal Nederlandse webshops. Ook de fysieke winkels krijgen het toestel deze week op voorraad, waardoor de Xperia L1 aan het eind van deze week overal in Nederland beschikbaar is. De Sony Xperia L1 gaat 199 euro kosten en in beschikbaar in de kleuren: zwart, wit en roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...