De Sony Xperia M4 Aqua is een toestel voor de mensen die graag in het bezit willen zijn van een vrolijke smartphone. Deze Sony is namelijk verkrijgbaar in kleuren zoals Koraal Roze. De Xperia M4 Aqua is, zoals de naam al doet voorspellen, waterdicht tot 1.5 meter. Ook kan deze telefoon elke stofwolk overleven, dus geen zorgen als je tas een rotzooi is. Deze telefoon heeft, naast de bovengenoemde pluspunten, ook een erg leuk prijsje. Vanaf 260 euro heb je deze smartphone, die blijkbaar wel tegen een stootje kan, al in je bezit.

Camera

De camera aan de achterzijde van deze telefoon heeft 13 Megapixel en bevat naast, een LED flitser, ook autofocus, waardoor elke foto goed belicht en super scherp is, dus altijd raak. De camera heeft gezicht- en glimlachherkenning en een panoramastand. De voorcamera is er een van 5 megapixels, waarmee prima selfies kunnen worden geschoten. Video’s worden opgenomen met 30 frames per seconde op 1080 pixels, die ervoor zorgt dat je scherp en mooie, vloeiende beelden krijgt.

Display

Het beeldscherm van de Sony Xperia M4 Aqua is 5 inch, wat over het algemeen wordt gezien als een mooi formaat. Het scherm van de telefoon is krasbestendig en kan dus gemakkelijk gebruikt worden in de buiten lucht, in een tas met sleutels of een broekzak met zand. De display heeft een resolutie van 720 bij 1280 pixels, zodat alles haarscherp in beeld komt.

Software

In de Sony Xperia M4 Aqua zitten twee processors die alles in de mobiel regelen. De Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 en de Quad-core 1.0 GHz Cortex-A53. Deze processors werken samen voor het allerbeste resultaat van de smartphone. Op de telefoon staat Android Lollipop 5.0, de nieuwste versie van Android. In de mobiel zit een Li-ion batterij, die werkt op 2400 mAh en houdt zonder problemen een werk- of schooldag vol op één batterij. Het interne geheugen van de Xperia M4 Aqua is 8 GB maar kan uitgebreid worden met een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *