De sony xperia t3 onderscheidt zich qua dikte. De Android smartphone is maar 7 millimeter dik, waardoor je een erg smalle telefoon in je handen hebt. Er is een goede camera ingebouwd waar mooie foto’s mee gemaakt kan worden. Ook draait de smartphone op Android 4.4 wat voor veel gebruikersgemak zorgt. De telefoon ondersteund 4G netwerken, hierdoor ben je overal razendsnel bereikbaar en heb je super snel internet. Het scherm is van degelijke kwaliteit en hij is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk in het paars, zwart en wit.

Camera

De t3 is voorzien van twee camera’s. Om te beginnen de camera aan de achterzijde van het toestel. Hier is een 8 megapixel camera ingebouwd, waarmee je goede kwaliteitsfoto’s kunt maken. Er zijn genoeg functies aanwezig om het fotograferen een stuk aangenamer te maken, waaronder een ingebouwde led-flitser, autofocus, beeldstabilisatie, geotagging, digitale zoom, gezichtsherkenning en glimlachherkenning. Op de voorzijde van de mobiel is een 1,1 megapixel camera aangebracht, waarmee je selfies kunt maken. Geen super kwaliteit, maar wel leuk om te delen met al je vrienden. Ook kun je video’s opnemen met 30 frames per seconde en in een resolutie van 1080 pixels HD. Videobellen is mogelijk en er is een videospeler aanwezig om al je filmpjes in af te spelen.

Display

Met het 5,3 inch IPS LCD-scherm heeft sony een degelijke display op dit toestel geplaatst. Doordat het een IPS-scherm is, zul je geen problemen ondervinden met verschillende kijkhoeken. Het scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels en er zijn 16 miljoen kleuren weer te geven op dit scherm. De pixeldichtheid is 277 pixels per inch, wat een prima resultaat is voor deze middenklasse telefoon. Ook is het scherm multi-touch, wat inhoudt dat er meerdere aanrakingen tegelijk kunnen worden waargenomen.

Hardware

Door de ingebouwde 1,4 GHz quad-core processor zul je een erg snelle mobiel hebben. De processor is van het type Qualcomm Cortex A7 en zal voor veel gebruikersgemak zorgen. Er is 1 GB aan werkgeheugen beschikbaar en 8 GB aan opslagcapaciteit, die overigens wel uit te breiden is tot maximaal 32 GB door middel van een Micro SD kaart in het toestel te plaatsen. Het besturingssysteem is Android 4.4 KitKat met Userinterface Sony Timescape UI, waardoor sony haar eigen draai aan dit toestel heeft gegeven. De batterij is een Lithium-ion accu met een capaciteit van 2500 mAh, waardoor het een stand-by tijd heeft van 688 uur, een spreektijd van 887 minuten en kun je 3780 minuten aan muziek afspelen. Dit moet lang genoeg zijn om je dag door te komen met een opgeladen telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *