De Sony Xperia X is een mooi en vernieuwend toestel van het merk Sony. Net als veel anders Sony modellen heeft ook dit toestel een uitstekende camera, een uitmuntend display en een lang meegaande batterij.

Het design

Het design, uniek vormgegeven met een metalen frame en achterzijden en een glazen voorkant, is bijzonder. De liefhebbers van Sony zullen ook dit model ongetwijfeld mooi vinden. Dit omdat het toestel wel wat weg heeft van de Z5 serie van Sony. De knopjes zitten allemaal op handige plekken die met de vingers gemakkelijk te bereiken zijn. De vingerafdruksensor in de aan-/uitknop zorgt ervoor dat de telefoon helemaal bij jou past en helemaal van jou is. Het toestel heeft een 5 inch Full HD beeldscherm waarmee je alles nog beter, scherper en duidelijker kan bekijken. Dit mooie toestel van Sony weegt 152 gram, de afmetingen zijn 143 x 69 x 7,7 mm.

Een echte Sony camera

De camera van dit toestel kan indrukwekkend genoemd worden. Met een resolutie van 23 megapixel aan de achterzijde en 13 megapixel aan de voorzijde kan het toestel werkelijk prachtige beelden vastleggen. De camera is ook zo ingedeeld dat dit vrijwel geen moeite kost en dat de foto’s razend snel genomen kunnen worden. Unieke, bijzondere of snel voorbijgaande momenten kunnen dan ook altijd vastgelegd worden met de Sony Xperia X. Door middel van de Smart Capture-technologie wordt de bewegingswaas voorkomen en worden de beelden nog beter. Met de hybridy auto-focus kan je iets of iemand blijven volgen zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen, de slimme camera kan dat gewoon zelf.

Een slimme batterij

Een batterij die een hele dag mee gaat is al fijn, laat staan een batterij die wel tot 2 dagen meegaat terwijl je het toestel gewoon kan blijven gebruiken. De Sony Xperia X levert een batterijduur tot maar liefst 2 dagen. Met het batterij bespaarsysteem van Sony gaat je telefoon in veel situaties zeer lang mee.

Meer informatie

Met de Qualcomm Snapdragon 650 64-bit processor levert dit toestel snelle diensten. Het werkgeheugen van dit toestel is 3 GB, hierdoor kunnen alle taken nog sneller en vloeiender worden uitgevoerd door de telefoon. De opslagcapaciteit is 32 GB, dit geeft je veel mogelijkheden voor het opslaan en bekijken van allerlei beeldmateriaal of andere documenten. Wanneer dit niet voldoende is voor jou kan het geheugen wel tot 200 GB worden uitgebreid door middel van een geheugenkaartje.