De Sony Xperia Z3 Plus is de grote broer van de originele Xperia Z3. De display van de Z3 plus is, in vergelijking met de Z3, een stuk groter. De Z3 plus is waterdicht tot 1.5 meter en kan dus gebruikt worden voor het filmen in en rond een zwembad, zee of meer. Het toestel is ook stofbestendig waardoor hij overal gebruikt kan worden, hoe ruig de omstandigheden ook zijn. Door de speciale batterij die in het apparaat zit, kan hij extra snel opgeladen worden, zodat je geen moment met een lege batterij zit.

Camera

De Sony Xperia Z3 Plus bevat twee camera’s. De camera op de achterkant is 20.7 megapixel en heeft een LED flitser om bij elk soort licht de allermooiste foto’s te maken. De camera heeft autofocus maar ook touch focus. Dit zorgt ervoor dat alleen wat jij op de foto wil hebben scherp is. Bij elke foto die je neemt wordt, doormiddel van GPS, de plaats waar de foto genomen is gekoppeld aan de foto. De camera aan de voorkant heeft 5,1 megapixel, waarmee je mooie selfies kunt maken.

Display

De display is 5.2 inch wat 71 procent van het totale oppervlak van de telefoon overneemt. De resolutie van het scherm is 1080 x 1920 pixels en bevat 16 miljoen verschillende kleuren. Doordat de Sony Xperia Z3 Plus stofbestendig is, is het scherm van hard glas gemaakt, wat krasbestendig is. Daarnaast is het scherm met een speciale coating beschermd die ervoor zorgt dat water op het scherm blijft liggen en er gemakkelijk afgaat.

Software

In deze Smartphone zitten twee processors, een Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 en een Quad-core 2 GHz Cortex-A57. Deze twee processors zorgen samen voor een 3 GB RAM waardoor je harstikke snel kunt werken op het apparaat. Deze processors werken op Android Lollipop 5.0. De Xperia Z3 plus heeft een 2930 mAh batterij, die krachtig genoeg is om het apparaat 91 uur muziek af te laten spelen. Het interne geheugen van de Z3 Plus is 32 GB. Dit kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart tot 128 GB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *