• Dennis
  • 0

Het heeft er alle schijn van dat de specificaties van de nieuwste Moto G5 van Lenovo is uitgelekt. Mogelijk wil Lenovo het toestel uit de doeken doen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De fabrikant zou een of meerdere toestellen uit de serie willen introduceren.

Een Braziliaanse winkelketen heeft per ongeluk te vroeg specificaties van een nieuw toestel online gezet. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om de opvolger van de Moto G4, de Moto G5. Net als vorig jaar lijkt het erop dat Lenovo van plan is meerdere varianten van het toestel in de markt te zetten.

Moto G5 Invite

Moto G5 is anders dan de Moto G4

De Moto G5 ziet er op gebeid van specificaties heel anders uit dan de Moto G4 van vorig jaar. Zo heeft de Moto G5 een Full HD-beeldscherm van 5 inch. Dat terwijl de meeste toestellen uit 2016 tegenwoordig een 5,5 inch groot scherm hebben.

Dat hoeft nog niet meteen een teleurstelling te zijn: het zou maar zo eens kunnen dat Lenovo van plan is meerdere varianten van de Moto G5 uit te brengen. De gelekte smartphone zou dus onderdeel van een reeks kunnen zijn.

Specificaties Moto G5

De specificaties die zijn uitgelekt bij de Braziliaanse winkelketen, laten zien dat de Moto G5 een Qualcomm Snapdragon 430 processor krijgt, begeleid door 2GB werkgeheugen. Verder heeft de smartphone een interne opslagcapaciteit van 32GB, die aan de hand van een MicroSD-geheugenkaart kan worden uitgebreid tot 128 GB. De smartphone ondersteunt het WiFi-a/b/g/n/ac-protocol, wat veel problemen met Wifi moet oplossen. De Moto G5 ondersteunt namelijk zowel de 2,5 als de 5 GHz-band.

De Moto G5 heeft een 13 megapixelcamera aan de achterkant en een 5 megapixelcamera aan de voorkant. Het toestel beschikt over een 2800 mAh accu.

Moto G5 tijdens MWC

De Moto G5 wordt mogelijk tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd. Het MWC in Barcelona opent haar deuren op maandag 27 februari, maar Lenovo presenteert haar toestellen altijd een dag eerder. Er staat een persconferentie van Lenovo op de planning voor zondag 26 februari in Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...