• Dennis
  • 0

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus wil deze zomer een nieuw toestel uitbrengen, dat de opvolger wordt van de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Logischerwijs zou het toestel de OnePlus 4 moeten heten, maar dat getal wordt door de fabrikant overgeslagen.

Mogelijk werkt OnePlus nu al aan de ontwikkeling van de OnePlus 5. Die naam dook vorige week voor het eerst op in het geruchtencircuit. Inmiddels komt OnePlus met een eerste teaser op social media.

Eerste hint

Zowel tech-insider Evan Blass als OnePlus komen met de teaser naar buiten. Mogelijk heeft Blass zich onbewust laten gebruiken door de Chinese smartphonefabrikant. Blass kwam met een afbeelding waarin staat: ‘Never Settle’. Vervolgens schrijft hij erbij: “Je weet wel wat dit betekent, toch?”

Hoe de OnePlus 5 er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Er is ook niets bekend over specificaties en dergelijke. Wel weten we dat de Chinese smartphonefabrikant waarschijnlijk deze zomer met een nieuwe smartphone op de markt zal komen. Toch moeten we de aankondiging een klein beetje licht opvatten. OnePlus staat erom bekend wel vaker rare sprongen te maken en is behoorlijk goed in het bespelen van de media met hun marketing. Zo werd de OnePlus 3T behoorlijk lang van tevoren aangekondigd. OnePlus zette vervolgens de productie van de OnePlus 3 een tijdje stop, ‘vanwege schaarste’, om vervolgens met de OnePlus 3T op de markt te komen.

De OnePlus 5 zal mogelijk sneller op de markt komen dan de OnePlus 3T. Het toestel wordt dan de opvolger van de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Of die toestellen op de markt blijven, is nog niet bekend. We weten uit ervaring dat de fabrikant haar toestellen altijd in of rondom de zomer presenteert. Mogelijk zal dat ook dit jaar weer het geval zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...