• Dennis
  • 0

Tenaa, de Chinese keuringsinstantie voor mobiele apparatuur, heeft twee nieuwe foto’s gepubliceerd van twee nog onbekende smartphones. Het enige wat duidelijk is, is dat de smartphones door Huawei zijn geproduceerd.

Met de informatie wordt duidelijk dat Huawei mogelijk twee nieuwe smartphones wil uitbrengen. Over de smartphones is nog nooit eerder gesproken, maar Tenaa is een goede bron voor geruchten. Tenaa publiceert vaker producten die nog niet gepresenteerd zijn. In ieder geval zijn de twee smartphones veelbelovend.

WAS-AL100 Huawei

Huawei en Honor toestellen

Het gaat om een toestel van Huawei en een toestel van Honor, het dochterbedrijf van Huawei. De Honor is de meest indrukwekkende smartphone van de twee. De smartphone heeft typenummer DUK-TL30 en heeft een 5,7 inch groot beeldscherm met een QHD-beeldschermresolutie. De smartphone heeft een 2,4 GHZ octacore processor. Het gaat hier mogelijk om de Kirin 960 processor van moederbedrijf Huawei.

Het toestel heeft maar liefst 6GB werkgeheugen en 128 GB-opslagcapaciteit. Verder is het model voorzien van een dubbele camera bestaande uit een 12 megapixelcamera en een 2 megapixelcamera voor fasedetectie autofocus. De smartphone zou een 3900 mAh accu en Android 7.0 Nougat hebben.

Het tweede toestel is minder spectaculair en komt van Huawei zelf, met typenummer WAS-AL00. De smartphone heeft een 5,2 inch Full HD-beeldscherm. Daarnaast is niet bekend welke processor er precies is geïmplementeerd. De smartphone heeft 4GB werkgeheugen en 65GB opslagcapaciteit. Verder heeft de smartphone een 12 megapixelcamera aan de voorkant en een 8 megapixelcamera aan de voorzijde. Het toestel beschikt over een 2900 mAh accu en Android 7.0 Nougat.

Wat weten we zeker?

We weten nog niet zeker wanneer de nieuwe smartphones van Huawei gepresenteerd worden. Het is ook niet bekend om welke toestellen het precies gaat, omdat er vanuit het geruchtencircuit nog geen aanwijzingen voor zijn. Normaalgesproken komen fabrikanten vlak na publicatie van de gegevens door de Chinese keuringsinstantie met een introductie van de toestellen. Bij Huawei zal dat niet anders zijn. Wel weten we in ieder geval zeker dat het hier niet gaat om de vermeende Huawei P10 en de Huawei P10 Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...