Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy S7 net als de S5 en zijn voorgangers weer de mogelijkheid krijgt om de opslagcapaciteit met een MicroSD-kaartje uit te breiden. De Koreaanse fabrikant kreeg bij het uitbrengen van de Galaxy S6-familie flinke kritieken te verduren, omdat het bedrijf de mogelijkheid de opslagcapaciteit uit te breiden had weggehaald.

Voor Apple werkt de marketingstrategie om telefoons in verschillende opslagvarianten te verkopen al jaren, maar het lijkt erop dat klanten van Samsung minder gelukkig met die beslissing waren. De Italiaanse website HDBlog beweert op basis van eigen bronnen dat Samsung het geheugenslot weer terug zal plaatsen.

Galaxy S7

Vroege introductie
Verder zegt de website dat de introductie van de Galaxy S7 al vroeg in het nieuwe jaar plaats zal vinden. Mogelijk is de introductie al in januari of februari van het nieuwe jaar. Die geruchten gaan al een tijdje en het is dus goed mogelijk dat dit waar is. De jongste geruchten over de terugkeer van het geheugenslot én de vroege aankondiging van het nieuwe toestel kwamen al op gang in september. Toen was de Galaxy S6 onlangs uitgekomen.

Dit jaar wordt er opvallend veel gespeculeerd over de nieuwe Samsung Galaxy-familie. Uit geruchten blijkt dat het product zo’n tien procent minder zal kosten dat de huidige Galaxy S6. Daarmee moet Samsung de nieuwe Galaxy aantrekkelijker maken voor opkomende markten, zoals India en China.

Nieuwe technieken
Daarnaast zal Samsung volgens de laatste geruchten op gebruikmaken van nieuwe technieken, zoals bijvoorbeeld Force Touchscreen. Apple gebruikt die techniek al in de nieuwste toestellen, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.

Verder zal Samsung de S7 in twee varianten uitbrengen: de Europese markt krijgt Samsungs eigen Exynos 8-processor, terwijl de Chinese en Amerikaanse markt een Galaxy S7 uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 820-processor krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *