• Dennis
  • 0

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy S7 net als de S5 en zijn voorgangers weer de mogelijkheid krijgt om de opslagcapaciteit met een MicroSD-kaartje uit te breiden. De Koreaanse fabrikant kreeg bij het uitbrengen van de Galaxy S6-familie flinke kritieken te verduren, omdat het bedrijf de mogelijkheid de opslagcapaciteit uit te breiden had weggehaald.

Voor Apple werkt de marketingstrategie om telefoons in verschillende opslagvarianten te verkopen al jaren, maar het lijkt erop dat klanten van Samsung minder gelukkig met die beslissing waren. De Italiaanse website HDBlog beweert op basis van eigen bronnen dat Samsung het geheugenslot weer terug zal plaatsen.

Galaxy S7

Vroege introductie

Verder zegt de website dat de introductie van de Galaxy S7 al vroeg in het nieuwe jaar plaats zal vinden. Mogelijk is de introductie al in januari of februari van het nieuwe jaar. Die geruchten gaan al een tijdje en het is dus goed mogelijk dat dit waar is. De jongste geruchten over de terugkeer van het geheugenslot én de vroege aankondiging van het nieuwe toestel kwamen al op gang in september. Toen was de Galaxy S6 onlangs uitgekomen.

Dit jaar wordt er opvallend veel gespeculeerd over de nieuwe Samsung Galaxy-familie. Uit geruchten blijkt dat het product zo’n tien procent minder zal kosten dat de huidige Galaxy S6. Daarmee moet Samsung de nieuwe Galaxy aantrekkelijker maken voor opkomende markten, zoals India en China.

Nieuwe technieken

Daarnaast zal Samsung volgens de laatste geruchten op gebruikmaken van nieuwe technieken, zoals bijvoorbeeld Force Touchscreen. Apple gebruikt die techniek al in de nieuwste toestellen, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.
Verder zal Samsung de S7 in twee varianten uitbrengen: de Europese markt krijgt Samsungs eigen Exynos 8-processor, terwijl de Chinese en Amerikaanse markt een Galaxy S7 uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 820-processor krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...