• Erik
  • 0

Je ziet steeds minder mensen foto’s maken met een digitale camera. Tegenwoordig maakt iedereen foto’s met zijn of haar mobiele telefoon, deze is dan ook steeds vaker uitgerust met een goede camera. In dit artikel hebben we dan ook een toplijst gemaakt van de top 5 telefoons met de beste camera’s van 2017. Een goede camera kun je niet alleen opmaken uit de hoogte van het aantal mega pixels, er komt meer bij kijken om goede foto’s te maken met je mobiele telefoon. Eigenschappen als software, lens, chipset of autofocus.

Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe mobiele telefoons, zodat we je altijd voorzien van het beste advies over welke telefoon de beste camera heeft.

Huawei P10

De Huawei P10 heeft volgens de redactie van Mobielvergelijken.nl de beste camera voor de mooiste foto’s. Wat je direct ziet bij de Huawei P10 is de dubbele camera op de achterkant van het toestel. Naast het feit dat je de camera een capaciteit heeft van maar liefst 20 mega pixels zijn er nog een aantal belangrijke specificaties dij bijdragen aan deze fenomenale camera. Dankzij de functie autofocus die de Huawei P10 heeft worden objecten automatisch scherp gesteld en is het maken van een onscherpe foto bijna uitgesloten. Het toestel heeft ook nog een optische beeldstabilisatie en hiermee worden kleine bewegingen direct gecompenseerd.

Ook aan de voorkant van het toestel zit een goede selfie camera van 8 mega pixels.

Samsung Galaxy S7

Ook de Samsung Galaxy S7 beschikt over een prachtige camera. Eigenlijk vinden we de Huawei P10 en de Samsung S7 allebei even goed met het maken van foto’s. Alleen de specificaties zijn net iets minder goed dan de nummer 1 vandaar komt de Samsung Galaxy S7 op een goede 2e plaats.

Het toestel heeft naast een goede camera van 12 mega pixel op de achterkant, optische beeldstabilisatie en autofocus. Door deze eigenschappen van de S7 maakt het zeker goede foto’s. Selfies maken met de S7 is ook goed mogelijk door de 5 megapixels camera.

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus heeft ook een dubbele camera van 12 megapixels op de achterkant. Dankzij de autofocus functie worden foto’s automatisch scherp gesteld, en krijg je altijd een goed resultaat. De iPhone 7 Plus beschikt ook nog eens over optische beeldstabilisatie, hierdoor worden lichte bewegingen direct gecompenseerd. Aan de voorkant van de 7 zit een camera van 7 megapixels.

HTC 10

Ook de HTC 10 heeft een autofocus en optische beeldstabilisatie functie voor het beste resultaat. De HTC 10 heeft een camera van 12 mega pixels en aan de voorkant van het toestel bevindt zich een front camera van 4 mega pixels.

Huawei Mate 9

Huawei heeft als enige twee toestellen van haar portfolio in ons overzicht en dat is zeker niet zomaar! Ook de Huawei Mate 9 maakt prachtige foto’s met een dubbele camera op de achterkant van 20 mega pixels. Door deze dubbele camera kan je zonder het verliezen van kwaliteit inzoomen tot maar liefst 4 x. Huawei staat redelijk bekend om haar goede camera’s die ze in samenwerking met Leica aan het ontwikkelen zijn.  Een dubbele vermelding in deze top 5 is dan ook meer dan verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...