• Dennis
  • 0

Telecomprovider Ben heeft de prijzen van de databundels van haar mobiele abonnementen verlaagd. In ruil daarvoor gaan nieuwe en bestaande klanten meer betalen voor het verbruik van hun bel- en sms-bundel.

De maatregel geldt alleen voor nieuwe klanten van Ben, of voor bestaande klanten die hun abonnement willen verlengen of wijzigen. Als zij daarbij een bel- of sms-bundel hebben afgesloten, gaan ze daarvoor meer betalen. Ben heeft de prijzen van de bundels verder verhoogd, maar ook een nieuwe bundel van 50 minuten of sms’jes geïntroduceerd.

Belbundels Ben aan de prijs

De bel- en sms-bundels zijn aanzienlijk aan de prijs. Een nieuwe belbundel kost bij Ben nu 5,50 euro per maand. De al bestaande bundels 100 en 300 minuten of sms’jes zijn bovendien duurder geworden. De belbundel met 100 minuten of sms’jes kost nu 6 euro, in plaats van 5 euro. Bovendien kost de bundel met 300 belminuten nu 8 euro, in plaats van 6 euro.

De optie om onbeperkt te bellen en te sms’en, wordt door Ben ook nog in stand gehouden. De prijs van die optie is 50 cent per maand duurder geworden. In ruil voor de hogere bel- en sms-kosten heeft de provider de databundels aanzienlijk verlaagd. Mogelijk neemt Ben deze stap, omdat consumenten steeds minder bellen en sms’en en steeds meer data verbruiken.

Databundels: de nieuwe prijzen

De prijzen van de databundels van Ben zijn in prijs verlaagd. Een 500 MB-databundel kost nu 2,50 euro in plaats van 3 euro per maand. De 1500 MB-bundel kost nu 6 euro, in plaats van 8 euro. De grootste bundel van 2500 MB kost nu 7,50 euro, in plaats van 11 euro per maand.

Nieuwe klanten van Ben zijn uiteindelijk ongeveer even duur of zelfs goedkoper uit, als zij een bel- en sms-bundel combineren met een databundel. Klanten die alleen bellen en sms’en zijn wel duurder uit. De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe klanten en bestaande klanten die hun abonnement verlengen of veranderen.

Ben blijft bovendien de verdubbelingsactie actief houden. Daardoor wordt het aantal belminuten, sms’jes en het dataverkeer verdubbeld, zolang het abonnement loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...