• Erik
  • 0

De Applefans van Nederland zitten al een tijd in spanning welke nieuwe producten Apple gaat presenteren. Apple gaat vanavond nieuwe producten aankondigen in een live-uitzending via het internet. Mensen over de hele wereld gaan vanavond via het internet de uitzending bekijken, waarin de nieuwe iPhone 6s, Apple TV, iPad Mini 4 en iPad Pro wordt gepresenteerd.

Wij behandelen in dit artikel alleen de geruchten die er zijn over de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus die waarschijnlijk vanavond worden gepresenteerd.

Wat gaat er veranderen aan de iPhone?

Wat we weten is dat er een upgrade van de huidige iPhone 6 wordt gepresenteerd en dat deze ge-upgrade iPhone de naam 6s gaat krijgen. Aan de buitenkant van de nieuwe iPhone’s zal er weinig verschil te zien zijn, wat nieuw is aan de buitenkant is dat er waarschijnlijk een nieuwe kleur “Rose-goud” wordt gepresenteerd.

Schermafbeelding-2015-08-14-om-23.13.02
4 kleuren nieuwe iPhone 6s, 1 nieuwe kleur Rose-goud

 

Ook gaan er geruchten dat er een nieuwe en betere batterij in het toestel zal zitten, hierdoor zal de nieuwe iPhone 6s een fractie dikker gaan worden. Volgens geruchten gaat het hier om 1 a 2 millimeter en komt er een sterkere aluminium behuizing uit de 7000-serie en een betere batterij.

Display iPhone 6s

Aan de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus zul je geen verandering zien aan het scherm, kwaliteit of resolutie van beide modellen. Wel gaan er geruchten dat de nieuwe modellen voorzien worden van een touchscreen die kan omgaan met drukgevoeligheid deze techniek luistert naar de naam 3D Force technologie. Dit kan betekenen dat je meerdere opties krijgt op het moment dat je harder op het scherm drukt, je kan het vergelijken met een soort rechtermuisknop functie.

In het onderstaande filmpje kun je een goed beeld krijgen  hoe de nieuwe 3D Force technologie werkt op een iPhone.

Camera

Volgens allerlei geruchten op het internet gaat de nieuwe iPhone ook een nieuwe camera krijgen. De nieuwe camera van 12 pixels sterk aan de achterkant moet een stuk mooiere foto’s en met name mooiere video’s gaan maken. Er gaan geruchten rond dat de nieuwe iPhone video’s kan schieten in 4K Ultra HD.

Processor en geheugen

In tegenstelling tot de buitenkant gaat er aan de binnenkant van de nieuwe iPhone 6s gaat wel degelijk wat veranderen. Zo zal het werkgeheugen 100% worden verbeterd van 1 GB naar 2 GB.

Ook de processor zal worden geüpgraded naar een Apple A9-soc welke op een hogere kloksnelheid zal werken en ook nog energie zuiniger zal zijn dan de huidige A8 processors.

De opslag capaciteit van de nieuwe iPhone toestellen zal helaas niet veranderen en nog steeds geleverd worden in 16, 64 en 128 GB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...