• Dennis
  • 0

De nieuwste smartphone van het smartphonemerk Wiko komt naar Nederland. Het toestel heet de Wiko U Feel en zal vanaf volgende week in ons land beschikbaar komen.

Het toestel is een uitgebreide smartphone met een betaalbaar prijskaartje van 250 euro. De smartphone werd in september gepresenteerd tijdens de IFA in Berlijn. Ondanks zijn lage prijskaartje, heeft de smartphone toch behoorlijk goede specificaties.

Wiko U Feel Prime

Specificaties Wiko U Feel Prime

De Wiko U Feel Prime heeft een 5 inch groot Full HD-beeldscherm en is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 430 processor. Deze processor beschikt over een 1,4 GHz octacore processor, begeleid door 4 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit. Verder is de smartphone voorzien van een MicroSD-geheugenkaartslot.

De Wiko U Feel Prime heeft verder aan de achterkant van het toestel een 13 megapixelcamera. Om de lichtomstandigheden tijdens het vastleggen van een foto te verbeteren, heeft het Franse bedrijf gekozen voor een dual led flitser. Daarnaast is er een vingerafdruksensor onder de camera geplaatst. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat fabrikanten zo’n sensor op de achterkant van het toestel plaatsen, vlak onder de camera. Wiko gebruikt de sensor om een snelkoppeling van iedere vingerafdruk te maken.

Dit betekent dat je bijvoorbeeld Facebook met je duim, WhatsApp met je wijsvinger en de muziekspeler met je middelvinger kan opstarten. Aan de voorkant vinden we een 8 megapixelcamera, inclusief selfie-flash.

Prijzen en beschikbaarheid

De Wiko U Feel Prime komt volgende week uit. Het toestel draait direct uit de doos op Android 6.0 Marshmallow. Dat is een van de meest recente versies van het besturingssysteem van Google. Op gebied van design heeft Wiko een mix gemaakt van de iPhone en de Samsung. Om het Full HD-beeldscherm te kunnen ondersteunen, heeft het toestel een behoorlijk krachtige accu gekregen.

De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. De specificaties van het toestel zijn zeer uitgebreid voor de vraagprijs. Vanaf volgende week in de Wiko U feel Prime in ons land verkrijgbaar tegen een prijs van 250 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...