• Dennis
  • 0

De Britse smartphonefabrikant Wileyfox heeft twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Sinds eind vorig jaar verkoopt het bedrijf smartphones in Nederland. De Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Swift 2 Plus zijn smartphones waarbij de fabrikant vooral heeft ingezet op een combinatie van een scherpe prijs en specificaties.

Het bedrijf is slechts een jaar op de Nederlandse markt actief en maakt smartphones voor mensen die niet te veel aan een mobiele telefoon uit willen geven. Voorlopig heeft het bedrijf slechts vijf smartphones gemaakt, maar daar heeft het bedrijf nu twee nieuwe modellen aan toegevoegd.

Wileyfox Swift 2 Plus

Specificaties Wileyfox Swift 2

De Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Swift 2 Plus lijken op gebied van vormgeving sterk op elkaar. Beide modellen hebben een metalen behuizing en gaan respectievelijk 199 euro en 239 euro kosten.

Dee Wileyfox Swift 2 heeft een 5,5 inch groot beeldscherm en een 1,4 GHz octacore processor van Qualcomm. Verder heeft de smartphone 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte interne opslagcapaciteit. Het model heeft een 13 megapixel camera en een vingerafdrukscanner.

Specificaties Wileyfox Swift 2 Plus

De Wileyfox Swift 2 Plus is dan wel 40 euro duurder, maar biedt ook meer mogelijkheden. Zo beschikt de ‘grotere broer’ over dezelfde 1,4 GHz octacore processor, maar heeft de Britse fabrikant in dit model 3GB werkgeheugen gestoken. Verder is de opslagcapaciteit verdubbeld naar 32 GB.

Ook de camera is beter. Waar de Wileyfox Swift 2 het moet doen met een 13-megapixel camera, krijgt de grotere broer een 16-megapixel camera. Aan de voorzijde hebben beide modellen een 8-megapixel selfiecamera. Beide smartphones hebben een ledflitser en een vingerafdrukscanner. Het is redelijk bijzonder dat dergelijk laaggeprijsde smartphones over een vingerafdrukscanner beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...