• Dennis
  • 0

De Britse smartphonefabrikant Wileyfox is begonnen met de verkoop van de nieuwe Wileyfox Spark+ in Nederland. Het toestel heeft een prijskaartje van slechts 149 euro. Het heeft even geduurd tot het toestel in ons land verkrijgbaar is. Het toestel liep een vertraging van zo’n anderhalve maand op.

Inmiddels is het toestel bij verschillende webwinkels te vinden. De bedoeling was dat het toestel in juli verkocht zou worden, maar de fabrikant haalde de deadline niet.

Wileyfox Spark+

Wileyfox Spark+

De Wileyfox Spark+ is de middelste smartphone van de drie smartphones die Wileyfox heeft uitgebracht. De Wileyfox Spark en de Wileyfox Spark X zijn al aangekondigd, maar alleen de Wileyfox Spark X zal naar Nederland komen.

Het toestel dat nu te koop is, de Wileyfox Spark+ lijkt sterk op de Wileyfox Spark, maar heeft meer werkgeheugen, een grotere opslagcapaciteit en bovendien betere camera’s. De Spark+ heeft een 5 inch groot beeldscherm met een 720p HD-beeldschermresolutie. Het toestel wordt aangedreven door de MT6735 processor van MediaTek. Dat is een 1,3 GHz quadcore processor. Verder heeft het toestel 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte interne opslagcapaciteit. De capaciteit is nog verder uit te breiden aan de hand van een MicroSD-kaart.

Het toestel beschikt verder over een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel en een 8 megapixel frontcamera.

Prijzen en beschikbaarheid

De Wileyfox Spark+ is vanaf deze week in Nederland te verkrijgen. Het toestel is enkel in de kleur zwart leverbaar en is bij de grotere webwinkels in ons land te verkrijgen. Later zal Wileyfox ook de witte variant van dit toestel in Nederland uitbrengen. Dit toestel is al te verkrijgen van af een verkoopdadviesprijs van 149 euro.

Binnen afzienbare tijd zal het bedrijf ook de Wileyfox Spark X in ons land uitbrengen. Wanneer dit precies zal gebeuren, is nog niet bekend. Het toestel is inmiddels wel al aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...