• Dennis
  • 0

Xiaomi kondigt medio november de Xiaomi Note 2 aan. De afgelopen maanden heeft de Chinese fabrikant al een aantal nieuwe smartphones aangekondigd, maar het lijkt erop dat de fabrikant nog meer voor ons in petto heeft. De fabrikant wil mogelijk in november de high-end Mi Note 2 aan het grote publiek showen.

Volgens de CEO van Xiaomi komt het toestel met een ‘verrassing’. Daarnaast zou het toestel inmiddels al in massaproductie zijn.

Xiaomi Note 2

Xiaomi Note 2

De Xiaomi Mi Note 2 is al veelvuldig besproken in het geruchtencircuit. Inmiddels worden de geruchten steeds duidelijker. Vorig jaar januari kondigde de fabrikant de eerste Mi Note-generatie aan. Het is nu dus tijd voor een nieuwe opvolger. Mogelijk zal de fabrikant – zoals altijd – meerdere toestellen uitbrengen.

Xiaomi kiest namelijk meestal voor het uitbrengen van één model smartphone in meerdere varianten, met meer werk- en opslaggeheugen.

Over de specificaties is nog niet veel bekend. De laatste geruchten wijzen op de komst van de Snapdragon 821-chip, begeleid door 4 of 6GB werkgeheugen. Verder wordt het opslaggeheugen uitgebreid tot 256GB, krijgt het toestel een grotere accu met USB-C-lader en Android 7.0 Nougat.

De behuizing zal voornamelijk uit glas bestaan. Het beeldscherm is bogen. Het lijkt er ook dat de Mi Note 2 zal beschikken over een dubbele camera.

Massaproductie

De Xiaomi Note 2 is al in massaproductie genomen, zo zegt Xiaomi-CEO Lei Jun. Volgens de CEO heeft het toestel nog een extraatje, maar wat de verrassing precies is, is nog niet bekend. Wel zegt de CEO dat het nog zo’n vijf a zes weken zal duren tot het toestel geïntroduceerd wordt. Om die reden zijn er ook nog geen uitnodigingen naar de pers verstuurd.

De afgelopen maanden is het Chinese bedrijf druk geweest met de aankondigingen van diverse toestellen. Zo zijn inmiddels de Redmi Note 4, de Mi5s en Mi5S Plus uitgebracht. Laatstgenoemde toestel is een opvolger voor de Mi Note-serie. Het lijkt erop dat de Note binnenkort nieuwe toestellen mag verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...