De Sony Xperia Z3 Compact is een handige smartphone voor de echte avonturier. Het toestel is waterdicht tot en met één meter diep en stof bestendig. Ideaal voor als je tijdens het raften in het water valt, maar ook als je op je crossmotor door het land aan het scheuren bent. Daarnaast heeft de Sony Xperia Z3 Compact een batterij die extra snel kan opladen, 60 procent in 30 minuten, zodat je zo snel mogelijk door kan gaan met je avontuur.

Camera

De telefoon heeft een achter camera van 20.7 megapixel en een voorcamera van 2.2 megapixel. Voor selfies is het toestel dus niet denderend, maar voor avontuurlijke foto’s van je omgeving is de camera zeker geschikt. De smartphone kan full HD filmen zowel met de voor als achter camera. De camera aan de achterzijde heeft een flitser, gezicht- en lachherkenning en de mogelijkheid tot het maken van panoramafoto’s. Bij elke foto die je neemt wordt, doormiddel van GPS, de locatie waar de foto genomen is bepaald.

Display

De Sony Xperia Z3 Compact heeft een 4.6 inch scherm, wat 70 procent van de totale grootte van de telefoon bevat. Het kleurrijke scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Foto’s, video’s en games zijn dus heel scherp te zien op deze mooie smartphone. Het scherm van de telefoon is gemaakt van extra sterk glas, waardoor het veel hobbels en ongelukjes kan overleven.

Software

De Sony Xperia Z3 Compact draait op Android Lollipop 5.0 en zal zeer waarschijnlijk geüpdatet kunnen worden tot Lollipop 5.1. In het toestel zit een quad-core 2.5 GHz Krait 400 processor die al je bezigheden razend snel bijhoudt. Dit alles draait op een niet verwijderbare Li-ion 2600 mAh batterij, die een goede lange dag meegaat en tot wel 920 uur werkt als hij op stand-by staat. Het toestel heeft een intern geheugen van 16 GB, dit is nog uit te breiden met behulp van een MicroSD-kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *