• Dennis
  • 0

In het eerste kwartaal van 2017 komt LG met tenminste zeven nieuwe smartphones op de markt. Dat blijkt uit een gelekte roadmap van het bedrijf. Op de roadmap is te zien dat het bedrijf in januari al de eerste smartphone wil presenteren, tijdens de jaarlijkse Consumer Electronics Show in Las Vegas.

De CES is de Amerikaanse tegenhanger van de Europese IFA in Berlijn, ieder jaar september. Wanneer de eerste smartphone in januari gepresenteerd is, komt LG een maand later alweer met een nieuw model op de markt, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

LG G6

LG K en LG X smartphone

Tech-insider Evan Blass lekt al jaren informatie en details over toekomstige smartphones en heeft nu de hand weten te leggen op een roadmap van LG voor het eerste kwartaal in 2017. Daaruit merkt hij op dat LG maar liefst zeven smartphones wil presenteren.

LG gaat ten eerste aan de slag met de opvolgers voor de LG X en de LG K-smartphones. Die smartphones werden begin dit jaar op de markt gebracht. Daarnaast krijgt de LG X er een compleet nieuw broertje bij. Verder zal de LG Stylus een opvolger krijgen.

Geen LG G5 opvolger

Opmerkelijk is dat LG nog geen plannen heeft voor de LG G5. Waarschijnlijk komt dat doordat de roadmap alleen over het eerste kwartaal van volgend jaar gaat en zal deze smartphone later volgend jaar op de markt komen. Er gaan al een tijdje geruchten over de komst van de LG G6 en het zou dus logisch lijken dat LG met een nieuw model op de markt zou komen.

Mogelijk heeft Blass de informatie nog niet over de LG G6, of zal het toestel pas in het tweede kwartaal van 2017 gepresenteerd worden. De eerste reden lijkt het meest waarschijnlijk, omdat de LG G5 dit jaar al in februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...