LG gaat op 6 september de LG V20 presenteren in New York. Dat heeft het bedrijf eerder deze maand zelf al bevestigd. Naast de aankondiging houdt het bedrijf de kaken stijf op elkaar. Zo zijn er amper details naar buiten gekomen en heeft het bedrijf ook geen beeldmateriaal naar buiten gebracht.

Accessoirefabrikanten hebben een vermoeden hoe het nieuwe toestel eruit zal gaan zien. Op basis van die informatie heeft tech-insider Steve Hemmerstoffer renders gemaakt, in samenwerking met Android Authority. De eerste 3D-renders zouden ons een beter beeld moeten geven van de aanstaande LG V20.

LG V20 Render

LG V20 renders

We moeten een slag om de arm houden met de renders, van de renders zijn gemaakt op basis van vermoedens van accessoirefabrikanten. Het gaat hier dus niet om officiële renders. Zoals op de 3D render te zien is, is het goed mogelijk dat de LG V20 een dubbel beeldscherm aan de voorzijde zal krijgen. Vorig jaar was datzelfde scherm al te zien bij de LG V10. De LG V10 heeft een dubbele camera aan de voorkant van het toestel, maar het lijkt erop dat de fabrikant de dubbele camera nu naar de achterzijde van de smartphone heeft verplaatst. Mogelijk kiest het bedrijf voor dezelfde camera als de LG G5. In dat geval krijgt de LG v20 een dubbele camera met een extreme groothoeklens van 135 graden. Verder krijgt de smartphone mogelijk een ronde vingerafdruksensor, een USB type-C-aansluiting en een 3,5 mm audio jack.

LG V20 modulair?

Het lijkt er verder op dat LG het idee van een modulaire smartphone nog niet heeft opgegeven. Bij de LG G5 is het mogelijk de onderkant van het toestel los te halen en er andere modules op aan te sluiten. Op de 3D renders zien we een ontgrendelingsknopje, wat erop duidt dat het nieuwe toestel mogelijk ook modulair is opgebouwd. De V20 zal mogelijk zo’n 7,7 mm dik zijn. De dubbele camera aan de achterzijde zal iets uitsteken.

Verder gaan er tegenstrijdige geruchten over het formaat van het beeldscherm. Mogelijk krijgt het toestel een 5,5 inch of 5,7 inch groot beeldscherm met een 2K-beeldschermresolutie. Op 6 september zullen we weten wat er van de geruchten klopt, want dan presenteert LG de LG V20 in New York.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *